Siegfried & Royn toinen puolisko Roy Horn kuoli koronavirukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalais-yhdysvaltalaiset Siegfried & Roy tunnettiin pitkäaikaisesta esityksestään Las Vegasissa. Esityksen erikoisuutena olivat siinä käytetyt valkoiset tiikerit. Duon esitykset päättyivät Roy Hornin vakavaan onnettomuuteen vuonna 2003. Nyt Roy Horn on kuollut koronavirukseen 75-vuotiaana.

Parivaljakon tiedottaja ilmoitti, että Roy Horn menehtyi eilen perjantaina koronaviruksesta johtuviin komplikaatioihin. Tiedottajan mukaan Mountain View Hospital -sairaalan henkilökunta yritti taistella koronavirusta vastaan viimeiseen saakka, mutta virus vei lopulta voiton.

Siegfried & Roy, eli Siegfried Fischbacher ja Roy Uwe Ludwig Horn, aloittivat 1970-luvulla esityksensä Las Vegasissa. Tähdet esiintyivät vuodesta 1990 lähtien The Mirage -hotellissa, ja he solmivat hotellin kanssa elämän mittaisen sopimuksen vuonna 2001. Hornin loukkaantuessa tiikerin puremasta vuonna 2003 duo kuitenkin lopetti esityksensä. Poptähti Michael Jackson kuului duon vannoutuneimpiin faneihin, ja sävelsi heille 1980-luvulla tunnuskappaleen Mind is the Magic.