Mies ja koira lähtivät kävelylle maailman ympäri – ovat kävelleet jo yli 3,5 vuotta

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tom Turcich adoptoi itselleen eläinsuojasta Savannah-nimisen pennun, josta tuli nopeasti miehen sielunkumppani. Kadulla asuva Turcich huomasi nopeasti, että Savannah on samanlainen vaeltaja kuin hänkin. Niinpä mies saikin idean lähteä Savannahin kanssa hieman pidemmälle kävelylle.

Tom Turcichin ja Savannahin tavoitteena on kävellä maapallon ympäri viiden vuoden aikana. Tällä hetkellä parivaljakko on ollut kävelyllään jo yli 3,5 vuotta. Tänä aikana he ovat kävelleet yhteensä viidellä mantereella ja seikkailleet 37 maan halki. Kaverusten seikkailua voi seurata The World Walk -nimisellä Instagram-kanavalla, jonne Tom julkaisee upeita kuvia ja kuulumisia matkalta.

Mies ja koira ovat olleet kävelyllään jo 1357 päivää. Tom ja Savannah ovat matkalla Mongoliaan, mutta he ovat jääneet nyt pakon sanelemana lepäämään Azerbaidžaniin koronaviruksen iskettyä. Miehen onkin yllättänyt nyt se miten rauhallinen Savannah on myös sisätiloissa vaikka koira onkin tottunut kävelemään joka päivä koko päivän.