Hurjat valokuvat murskautuneesta autosta – nuorten kilpa-ajo päättyi karusti Espoossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kahden henkilöauton kilpa-ajo päättyi toisen auton ulosajoon Espoossa lauantaina kello 21:10. Tieltä suistuneessa autossa oli kolme nuorta. He kaikki loukkaantuivat.

Nuoret ajoivat kilpaa Espoon Matinkylän kohdalla kohti Helsinkiä. Silminnäkijöiden mukaan autoilla oli nopeutta noin 140 km/h. Alueen nopeusrajoitus on 80 km/h. Toisen auton 18-vuotias kuljettaja oli lähtenyt ohittamaan muuta liikennettä oikealta puolelta, kun hän oli menettänyt auton hallinnan suistunut oikealle puolelle tietä.

Auto oli pyörinyt useita kertoja ympäri ja kaikki kolme autossa ollutta nuorta miestä loukkaantuivat. Heidät kuljetettiin Jorvin sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. On suoranainen ihme, ettei kukaan kuollut vaarallisen leikin seurauksena. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kahtena vammantuottamuksena.

Poliisi
Poliisi