Kim Kardashian sovitti alusvaatteita – julkaisi rintavan videon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on vannoutunut muotoilevien alusvaatteiden käyttäjä. Nyt nainen on alkanut myös itse suunnittelemaan sekä muotoilevia että mukavia ja joustavia alusasuja SKIMS-yrityksensä alla.

Kurvikas 39-vuotias Kardashian toimii loistavana mallina omille tuotteilleen, minkä vuoksi hän usein poseeraakin Skims-merkin mainoskuvissa. Nyt nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän kokeilee tuoteperheen uusimpia malleja oman vaatehuoneensa rauhassa.

Kim Kardashian kokeilee videolla useita eri mallisia alusvaatteita. Video todistaa sen, että naisen vartalo on todella niin kurvikas kuin kuvissa, joita moni voi epäillä jälkikäsitellyiksi. Kardashian kokeilee ylleen useita vaatekappaleita, jotka ovat peräisin uudesta SKIMS Stretch Rib -mallistosta, joka julkaistaan 21. huhtikuuta.