Kyllä kissakin osaa – leikkii kuollutta omistajan ”laukauksesta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissoja voi kouluttaa koirien tavoin, tosin se vaatii hieman pitkäjännitteisyyttä sekä erinomaista suhdetta omistajaan. Kissat oppivat antamaan tassua, noutamaan ja tekemään jopa tottelevaisuuskoulutuksesta tuttua ruutua. Jos vain haluavat.

Kissat oppivat tulemaan vislaamisesta ja ne osaavat oman nimensä. Koiriin verrattuna ne ovat kuitenkin itsenäisempiä ja itsepäisempiä, joten kuuliaisuus tulee hankkia sitkeällä koulutuksella ja opetuksella. Nettiin on julkaistu video, jolla nähdään omistajansa sormilaukauksesta kaatuva kissa.

Kissa esittää kuollutta. Olemme kertoneet myös hevosesta, papukaijasta ja saukosta, jotka ovat oppineet saman tempun. Helpointa kissojen kouluttaminen on herkkujen avulla.