Shay Mitchell rohkaisee muita äitejä – sosiaalista eristäytymistä ei tarvitse suorittaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Shay Mitchell tunnetaan parhaiten hänen Emily Fields -roolihahmostaan Valehtelevat viettelijät -teinidraamasarjassa. 32-vuotias nainen on nykyään myös äiti saatuaan esikoistyttärensä hänen miehensä Matte Babelin kanssa 2019 vuoden lokakuussa.

Shay Mitchell on varmasti saanut huomata näin puolivuotiaan Atlas-tyttärensä äitinä miten erilaista hänen elämänsä karanteenissa on verrattuna moniin muihin. Moni naisen sinkkuna elävä ja lapseton tähtikollega viettää vapaapäiviään uutta oppien, rentoutuen ja tylsistyen. Mitchell tietää, että päivät sosiaalisessa eristäytymisessä eivät ole lapsiperheissä aivan yhtä rentouttavia.

Shay Mitchell julkaisi itsestään ja Atlasista kuvan, jossa he istuskelevat rennosti oman uima-altaansa reunalla. Tähti muistuttaa ihmisiä vain tekemään parhaansa ja huomauttaa, että heidän ei tarvitse yrittää opetella soittamaan uutta instrumenttia tai mitään muutakaan taitoa. ”Jokaisen sekunnin ei tarvitse olla opettavainen. Jos sinulla on pieniä ihmisiä, pidä heidät elossa”, tähti rohkaisee.