Täydellinen nainen vaatii eristyksen purkamista: ”Tarvitsemme kampaajia ja ravintoloita!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

OC:n täydelliset naiset -realitysarjasta tunnettu perheenäiti Vicki Gunvalson on vaatinut terveiden ihmisten palauttamista takaisin töihin ja yrityksiinsä. Yhdysvalloissa on protestoitu koronaviruksen aiheuttamista taloudellisista vaikutuksista. Ihmiset ovat protestoineet kaduilla, jotta yritystoiminta aloitettaisiin pian.

Yksi asiaan kantaa ottavista on 58-vuotias Vicki Gunvalson, joka on pyytänyt Kalifornian kuvernööri Gavin Newsomia avaamaan pieniä yrityksiä ensimmäinen toukokuuta. Hän twiittasi toiveensa ja sai runsaasti myös palautetta ehdotuksestaan. Eristäytyminen on ainoa keino pysyä terveenä, jos ihmisiä ei testata laajoissa massoissa.

– Tarvitsemme kampaajia, kynsiteknikkoja, pieniä yrityksiä ja ravintoloita avaamaan ovensa jälleen 1. toukokuuta. Jooko?, twiitissä lukee.