Twitter-tili arvostelee julkkisten kodit – arvosanat videopuheluiden perusteella

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen aiheuttaman karanteenin ja sosiaalisen eristäytymisen vuoksi moni työskentelee nyt kotonaan. Videopuheluiden kautta käydään nyt erityisen paljon keskusteluja niin töihin kuin vapaa-aikaankin liittyen. 

Nyt hauska Room Rater -niminen Twitter-tili on alkanut arvostelemaan videopuheluiden perusteella julkkisten ja uutistoimittajien koteja. Videopuheluiden taustalla näkyy yleensä jokin huone tai pieni osa kodin sisustusta, jota tilillä arvioidaan asteikolla yhdestä kymmeneen.

Room Rater -kanava on ollut toiminnassa jo jonkin aikaa, mutta vasta viime viikkojen aikana sen suosio on todella räjähtänyt käsiin. Ihmisiä on huvittanut etenkin arvostelu televisiojuontaja Jimmy Fallonin kodista, joka näyttää arvion mukaan hobittien talolta. Fallon sai kuitenkin suloisista lapsistaan lisäpisteitä.