Finnairin lennoille maskipakko – hengityssuojia käytetään elokuun loppuun asti

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Finnair on valmistautunut matkustusrajoitusten purkamiseen panostamalla uudenlaisiin linjauksiin lentokentillä ja lentomatkoilla. Matkustajille tulee maskipakko 18. toukokuuta alkaen. Hengityssuojaimia on käytettävä koko lennon ajan.

Maskipakko jatkuu elokuun loppuun asti. Asiakkailla on oltava oma kasvosuojus, joka peittää nenän ja suun. Finnair on myös tehostanut puhdistustoimenpiteitä ja vähentänyt lentokoneiden bussikuljetuksen matkustajamääriä.

– Asiakkaat tulevat lennolle omat maskit mukanaan, ja he käyttävät niitä koko lennon ajan. Myös Finnairin asiakaspalvelijat lentoasemalla ja Finnairin matkustamomiehistö käyttävät suu-nenäsuojuksia. Olemme päätyneet tähän käytäntöön, sillä maskien käyttö yleistyy kaikkialla ja ne suojaavat koneen matkustajia mahdollisilta pisaratartunnoilta. Kun kaikki käyttävät maskia suojaamme näin toinen toisiamme, kertoo Finnairin asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Piia Karhu yhtiön tiedotteessa.