Asianajaja varoittaa – koronavirus näkyy todennäköisesti avioerojen määrässä

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronavirus on saanut ihmiset ympäri maailmaa eristäytymään koteihinsa, minkä on epäilty johtavan raskauksien nousuun. Epidemialla odotetaan kuitenkin olevan myös toisenlainen vaikutus parisuhteisiin.

Brittiläinen Avioeroasianajaja Baroness Shackleton uskoo koteihin eristäytymisen johtavan avioerojen lisääntymiseen. Shackleton on toiminut monien julkisuuden henkilöiden, kuten Paul McCartneyn ja Madonnan asianajajana erotilanteissa.

– Avioeroasianajajat odottavat avioerojen määrän nousevan eristäytymisen tuloksena. Kiireisimpiä aikojamme ovat kesä- ja joululomien jälkeiset ajat jolloin ihmiset ovat viettäneet paljon aikaa keskenään. Voimme vain kuvitella mitä tapahtuu perheiden eristäytyessä koteihinsa pitkiksi ajoiksi, Shackleton varoittaa Independent-lehden mukaan.

Koronaepidemia on jo vaikuttanut erojen määrään Kiinassa. Esimerkiksi Xi’anin kaupungissa avioerojen hakemisen määrä on lisääntynyt karanteenin ansiosta.