Donald Trumpin golf-keskukset avataan koronakriisin keskellä – toivottavat asiakkaansa tervetulleiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin omistamat golfkeskukset avataan Los Angelesissa ja Miamissa. Asiasta tiedotettiin presidentin pojan Eric Trumpin Twitter-sivulla. Valtio on päättänyt, että koronavirusrajoitukset eivät koske enää golf-kenttiä.

– Olemme todella innoissamme, koska Trump National Golf Club Los Angelesissa ja Trump Doral Miamissa avataan uudestaan. Kentät ovat moitteettomia ja henkilökuntamme odottaa sinua. Voit varata golf-aikasi nettisivulta, Eric Trump hehkuttaa netissä.

Golf-kentillä tulee noudattaa tarkkoja varotoimia COVID-19 -viruksen vuoksi. Pelaajien tulee noudattaa turvavälejä, eikä golf-autoissa saa matkustaa kerrallaan kuin yksi henkilö. Presidentti Donald Trump on jankuttanut koko kevään, että haluaa urheilukaudet uudestaan käyntiin.