Justin Bieberin mallivaimo saunassa – julkaisi kuvan somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Hailey Bieber tunnettiin ennen sukunimellä Baldwin kunnes hän meni naimisiin tunnetun kanadalaisen poptähden kanssa. Kuten moni muukin, hän haaveilee ajasta jolloin koronarajoitukset ovat jo ohi. Äskettäin Hailey poseerasi Instagramissa Diorin vintage-bikineissä ja haaveili Jamaikasta.

Nyt mallikaunotar on päässyt nauttimaan jonkinasteisesta höyryhuoneesta, joka näyttää ainakin kuvan perusteella tyylikkäältä saunalta. Rouva Bieber itse toteaa kuvansa yhteydessä hankkivansa hieman karanteenihikeä. Saunakuva on saanut fanien keskuudessa aikaan ihastuttavia reaktioita.

Hailey ja Justin menivät naimisiin syksyllä 2018. Pariskunta viettää parhaillaan koronaviruksen vuoksi eristäytymistä poptähden kartanossa Kanadassa. Hailey Bieber on näyttelijä Stephen Baldwinin tytär ja Alec Baldwinin veljentytär.

View this post on Instagram

quarantine sweat

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on