Kendall Jenner seksikkäässä sänkykuvassa: ”Tein itse”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kendall Jenner on Kardashianien sisaruksista toiseksi nuorin ja onnistunut heidän realityohjelmansa lisäksi luomaan itselleen uraa myös mallina. Nyt Kendall Jennerin rakkauselämä puhutti ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Häntä nimitettiin NBA:n kiertopalkinnoksi, mutta Jennerin napakka vastaus hiljeksi kiusaajat kerralla.

View this post on Instagram

did my makeup n stuff

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Nyt Kendall poseeraa seksikkäässä mustassa alusasussa kameran edessä ja kertoo tehneensä tällä kertaa itse meikkinsä. Kylie-sisko sen sijaan kommentoi nopeasti kuvaan, että nyt on vuorossa harvinaista Kendall-materiaalia.

Kendall Jenner on yhdistetty viime aikoina koripallon pelaajiin ja erityisesti NBA-tähtiin, mikä sai ihmiset kirjoittamaan ilkeitä kommentteja Twitterissä. Eräs kommentoija vihjaili naisen olevan kiertopalkinto pelaajien keskuudessa ja sanoi, että ehkäpä nainen vain kiertää NBA-pelaajien kesken sylistä syliin.

View this post on Instagram

me and this bikini: a love story

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kendall Jenner vastasi kommenttiin osuvasti ja sai nopeasti kaikki puolelleen. ”Aivan kuin minulla ei olisi kaikki kontrolli sen suhteen mihin vaginani heitän”, Jenner iski takaisin. Naisen twiitti sai nopeasti yli puoli miljoonaa tykkäystä ja 80.000 jakoa Twitterissä. Naisen siskot luonnehtivat Kendall Jennerin letkautusta jopa vuoden twiitiksi.