Prinssi William ja Harry saivat välinsä kuntoon – olivat yhteydessä pitkästä aikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan kruununperillinen prinssi William on vastustanut näyttelijätär Meghan Marklen naimista kuninkaalliseen perheeseen. William haluaa kunnioittaa brittimonarkian perinteitä, ja tämä on aiheuttanut tulehtuneet välit hänelle ja veljelleen prinssi Harrylle.

Prinssi William ja prinssi Harry ovat olleet korona-aikana yhteydessä videopuheluiden turvin. Los Angelesissa asuva Harry on keskustellut brittihovissa työskentelevän veljensä kanssa muun muassa heidän isänsä prinssi Charlesin terveydestä. Mies sairasti hiljattain koronaviruksen.

Myös Meghan Marklen ja Kate Middletonin kerrotaan rauhoittaneen välinsä. Pariskunnat ovat pystyneet toimimaan paremmin, kun Sussexin herttuapari luopui kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Cambridgen herttuapari on puolestaan päässyt toimimaan selkeämmin omalla tontillaan, Entertainment Tonight uutisoi.