Smash Mouth -laulajalle langetettiin lähestymiskielto – ex-vaimo syyttää häirinnästä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Smash Mouth -yhtye tunnetaan 1990-luvun lopussa jättihitiksi nousseesta All Star -kappaleesta. Nyt yhtyeen nokkamiehelle, Steve Harwellille on langetettu väliaikainen lähestymiskeilto.

Harwellin ex-vaimo Esther Campbell pyysi lähestymiskieltoa miehelle oikeudessa, uutisoi TMZ. Campbellin mukaan artisti on on häirinnyt häntä muun muassa tuhoamalla naisen puhelimen, varastamalla hänen autonsa avaimet ja jättämällä tahallaan auton ikkunat auki sateen ajaksi. Ex-vaimo kuvailee miehen myös häiriköineen häntä puheluiden ja tekstiviestien muodossa.

Campbell kertoo Harwellin kärsivän päihdeongelmista ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Naisen mukaan hänen ex-miehensä ei ole kuitenkaan käyttänyt kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön hänelle määrättyjä lääkkeitä. Harwellin kerrotaan aloittaneen detox-hoidon helmikuussa, mutta häiriköinti jatkui senkin jälkeen.