Karhut tunkeutuivat mökkiin varastamaan olutta ja karkkeja – ihmiset pakenivat yläkertaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ihmisten herkut kelpaavat myös karhuille. Kaksi mökillä aikaa viettänyttä naista joutui taannoin yllättävään tilanteeseen makean- ja oluennälkäisten otsojen ansiosta Yhdysvalloissa.

Michelle Eberhart oli mökkeilemässä ystävänsä kanssa Tennesseessä, kun paikalle saapui kutsumattomia vieraita. Mustakarhu oli onnistunut avaamaan lukitun oven ja pääsemään sisälle kolmen toverinsa kanssa. CNN-uutissivuston mukaan naiset piiloutuivat yläkertaan villieläinten tonkiessa paikkoja.

Karhut pakenivat mökistä Eberhartin soittamien poliisien saapuessa paikallen. Villieläimet olivat kuitenkin ehtineet varastaa muun muassa olutta, Reese’s Peanut Butter Cups -makeisia, M&M-karkkeja, perunalastuja, sokeritonta Coca Colaa ja allergialääkkeitä. Paikallisten viranomaisten mukaan on harvinaista että karhut ilmaantuvat ihmisten koteihin, mutta sitäkin tapahtuu.