Maisa Torppa niukoissa bikineissä – lomakuva ei jätä liikaa arvailun varaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen malli ja mediapersoona Maisa Torppa meni ystävänpäivänä naimisiin informaatioteknologiaysrityksen johtajan kanssa. Parin rakkaustarina alkoi ystävyydestä viime vuonna. Maisa jakoi taannoin ihastuttavan kuvan hääpäivästään, jota nainen muisteli sosiaalisessa mediassa. Nyt muisteltavana ovat aikaisemmat lomareissut.

View this post on Instagram

Aurinkoa, rantahiekkaa ja meren aaltoja. Kiitos. 💙

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Monien muiden julkkiskaunotarten tavoin myös Maisa Torppa haikailee takaisin ulkomaille aurinkolomalle, kun koronakriisi on estänyt reissaamisen Suomesta ulkomaille. Kohukaunotar on nyt julkaissut arkistoistaan lomakuvan, jossa hän poseeraa hyvin niukoissa mustissa bikineissä rannalla. Kuvansa yhteydessä Torppa kertoo kaipaavansa aurinkoa, rantahiekkaa ja meren aaltoja. Eikä varmasti ole ainoa, joka niitä tällä hetkellä kaipaa.

View this post on Instagram

Mä oon päättänyt, että himahengailusta huolimatta pädin katsominen meillä ei lisäänny. Koskee julmasti myös lapsia 🤣 Äänikirjat on paljon parempi vaihtoehto! Aijonkin panostaa nyt itseni sivistämiseen ja tietysti mun lempparikirjoihin, eli ruotsalaisiin dekkareihin. Yhteistyössä Nextoryn kanssa saat kuunnella kuukauden rajattomasti täysin maksutta. Tää tarkoittaa, että sulla on käytössäsi tuhansittain kirjoja! Esim nämä suosikit pystyt kuunnella nyt maksutta: . . ▪️Wanted! Janne ”Nacci” Tranberg: Suomen etsityimmän rikollisen tarina. ▪️ Jere (Karalahti) ▪️ Mikael Gabriel: Himmee ▪️ Loiri (Vesa-Matti) . Ja paaaljon muuta! Saadaksesi tarjouksen klikkaa bion linkkiä tai swaippaa stoorista. Stoorin puolella kerron lisää myös omista suosikeistani 😊 Have fun! 😍 #kaupallinenyhteistyö

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on