Sharon Osbourne: ”Ylipainoiset naiset eivät ole onnellisia kehossaan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ozzy Osbournen vaimo ja 67-vuotias televisiopersoona Sharon Osbourne on taistellut takavuosina liikakiloja vastaan. Nainen oli ennen 45 kiloa ylipainoinen. Hän on nyt ylistänyt laulaja Adelen painonpudotusoperaatiota ja ymmärtää, miksi hän teki sen.

– Ymmärrän täysin Adelea. Nyt oli hänen aikansa laihduttaa osana matkaansa ja elämäänsä. Hän on varmasti ajatellut, että aikoo pudottaa painoa jostain syystä, todennäköisesti terveytensä vuoksi. Hän näyttää kertakaikkiaan fantastiselta, Sharon Osbourne pohdiskeli The Talk -ohjelmassa.

– Olen todella iloinen hänen puolestaan, koska hän päätti tehdä urakan itse. Hän ei tehnyt sitä kenenkään muun kuin itsensä vuoksi. Ja siksi kaikkien muidenkin tulisi olla onnellisia hänen puolestaan, Osbourne jatkoi.

Hän itse oli aikoinaan ylipainoinen ja muisteli olleensa todella onneton. Ulospäin hän esitti rempseää ja vahvaa, mutta tunsi olonsa huonoksi yksin ollessaan etenkin öisin. Sharom sanookin, että kun ylipainoiset naiset yrittävät vakuutella olevansa todella onnellisia vartaloineen, hän ei usko heitä.