Aura Festin valmistelu jatkuu – kolme uutta artistikiinnitystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen festarikesä on kärsinyt valtavasti, kun hallitus kielsi massatapahtumat heinäkuun loppuun saakka. Elokuussa järjestettävät festivaalit voidaan tällä tietoa järjestää. Turussa 31.7. – 1.8.2020 järjestettävä Aura Fest ollaan tällä tietoa järjestämässä ja nyt tapahtumaan on kiinnitetty kolme uutta artistia.

Nyt festivaali artistijoukkoon on tullut mukaan kuluvan vuoden superyllättäjä Behm sekä Anna Abreu ja Ida Paul & Kalle Lindroth. Aiemmin tapahtuman tähdiksi on kiinnitetty esimerkiksi Sanni, Mikael Gabriel, Jubel, Pyhimys, Cledos, Evelina, Teflon Brothers, Gettomasa ja Portion Boys.

Aura Fest käynnistyy siis heinäkuun puolella samana päivänä, kun rajoitukset poistuvat. Mikäli viranomaiset katsovat, ettei tapahtumaa voida aloittaa silloin, siirtyy perjantain ohjelma sellaisenaan saman viikonlopun sunnuntaille 2. elokuuta.

– Uskomme, että heinäkuun alussa on Suomessa laajemmin varmuus ja tieto loppukesän tapahtumien toteuttamisen osalta. Asiakkaiden terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Mikäli heinäkuussa näyttäisi siltä että festivaalin järjestäminen ei ole turvallista 31.7.-2.8. välisenä aikana, tarkastelemme tilanteen uudelleen ja teemme tarvittavia muutoksia ajankohdalle, promoottori Tommi Mäki kertoo.