Charly Jordan esitteli tyylikkään bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa, mutta nyt vuorossa on poikkeuksellinen otos.

View this post on Instagram

So guys. You know I don’t vlog that much, I haven’t really talked about the things that I struggle with or the things that I love outside of these captions. But honestly this past year living in LA was one of the most difficult and trying years of my life. This past couple months has been filled with drastic amounts of change. For only being 21 I feel like I have a lifetimes worth of stories and experiences. I feel so grateful but also so exposed at times. It’s hard to feel like anything I do is enough honestly. I know there’s a lot of controversy on social media right now but for those of you that do send love and positivity my way its absolutely unreal and I just wanna let you know how thankful I am for it. It’s changed my life forever. And I’m very excited for this new chapter of my life 🌈 @theclubhousebh

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Nyt Charly Jordan nähdään esittelemässä upeaa vartaloaan bikinikuvissa, joissa hän keikistelee tällä kertaa uimarannan sijaan hieman urbaanimmassa ympäristössä. Samalla hän kertoo kokemuksistaan nuorena naisena Los Angelesissa.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.