Eva Longorian karu paljastus: ”Äitienpäiväni sairaalassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Eva Longoria meni pari vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa. Täydelliset naiset -televisiosarjasta tutuksi tullut Longoria sai myös esikoisensa miehensä kanssa kesäkuussa 2018 kun heidän perheensä kasvoi Santiago Enrique -nimen saaneella pojalla.

Nyt Longoria paljasti sosiaalisessa mediassa miten karusti hän joutui yllättäen viettämään ensimmäisen äitienpäivänsä. Näyttelijäkaunotar oli juuri saapumassa perheineen Cannesin elokuvajuhliin, kun hänet kiidätettiin luksushotellin sijaan sairaalaan.

Longorian umpisuoli poistettiin sairaalassa kiireellissä leikkauksessa, ja hän joutui viettämään äitienpäivänsä sairaalassa. Nyt Eva julkaisi kuvan itsestään ja pojastaan tuolla kyseisellä sairaalareissulla.

45-vuotias Hollywood-tähti on viime aikoina alkanut huomata ulkonäössään ikääntymisen merkkejä, sillä Eva Longorian hiukset ovat alkaneet harmaantua. Kaunotar on vielä toistaiseksi piilottanut luonnollisen harmaan sävyn hiuksistaan.