Tekashi 6ix9ine yritti lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen – tähden rahoja ei huolittu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisista rikoksista tuomittu räppäri Tekashi 6ix9ine suorittaa parhaillaan vankeustuomiotaan kotiarestin muodossa. Tähti yritti taannoin lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen, mutta hänen lahjoitustaan ei hyväksytty.

6ix9ine olisi halunnut luovuttaa 200 000 dollaria nälkää näkeviä lapsia auttavalle No Kid Hungry -järjestölle. Räppärin rahoja ei kuitenkaan otettu vasstaan. Hän teki aiheesta raivoisan Instagram-julkaisun ja kuvaili järjestön ennemminkin vievän ruoan pois lasten suusta.

No Kid Hungryn edustaja on sittemmin kommentoinut tapausta Complex-sivustolle. Hänen mukaansa järjestö on kiitollinen Tekashi 6ix9inen tarjoutumisesta luovuttaa heille rahaa. Hän kuitenkin toteaa, ettei lapsiin keskittynyt kampanja voi hyväksyä lahjoituksia tahoilta joiden aktiviteetit ovat vastoin heidän arvojaan ja tavoitteitaan.