Kaljamahasta kehonrakentajaksi – huikea muodonmuutos kuvina

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Brittiläisen Dominicin lempinimi oli ennen peruna. Tämä johtui hänen pyöreästään ulkomuodostaan. Mies painoi noin 110 kiloa, koska elämä oli täynnä biletystä ja bailaamista Leedsin yliopiston opiskeluaikoina. Juhlimisen vastapainona hän söi pikaruokaa.

Nyt Dominic on kehonrakentaja. Muutos ei kuitenkaan tapahtunut yhdessä yössä. Entinen rugbyn pelaaja luopui neljä kertaa viikossa tapahtuneesta juopottelusta ja roskaruoasta opiskeltuaan vaihtovuotta Hongkongissa. Samaan aikaan alkoi säännöllinen kuntosaliharjoittelu.

Hän muutti takaisin Iso-Britanniaan ja jatkoi treenaamista intensiivisemmin. Muiden kehu kannusti muutoksen jatkamista, eikä hän ollut tuntenut oloaan yhtä hyväksi aikoihin. Hän on oppinut tuntemaan oman kehonsa ja haluaa pitää siitä parasta mahdollista huolta.