llouutisia skeittipelien ystäville: Tony Hawk’s Pro Skaterista remasteroidut versiot

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla vuosituhannen vaihteessa videopelejä harrastaneilla on edelleen lämpimiä muistoja Tony Hawk’s Pro Skater -peleistä. Peleissä tehtävänä oli suorittaa skeittitemppuja tuolloin mullistavassa 3D-ympäristössä punk rock -soundtrackin jyllätessä taustalla.

Nyt skeittipelien ystäville on tarjoiltu iloisia uutisia. Sarjan kaksi ensimmäistä osaa julkaistaan uudelleen remasteroituna versiona Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 -nimellä. Uusista versioista vastaa Vicarious Visions, joka on aikaisemmin luonut remasteroidut versiot Playstationin Crash Bandicoot -peleistä.

Polygon-sivuston mukaan peleissä ovat mukana kaikki alkuperäisten versioiden kentät, skeittaajat, temput ja kenttäeditori. Vicarious Visions -yhtiön mukaan myös pelien soundtrackit ovat pysyneet ennallaan, vaikka aivan kaikkia kappaleita ei saatu mukaan uuteen versioon. Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 ilmestyy Xbox One, PS4 ja PC -koneille 4. syyskuuta 2020.