Sonnin peppua kutitti – aiheutti laajan sähkökatkon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neljävuotias sonni nimeltään Ron onnistui katkaisemaan sähköt yli 700 ihmiseltä Skotlannin South Lanarkshiressä. Se oli raapinut takapuoltaan sähkötolppaan, joka päällä sijaitsi muuntaja. Muutaja oli pudonnut.

Sonni ei vahingoittunut, vaikka muuntaja oli pudonnut maahan ja olisi voinut aiheuttaa vaarallisen sähköiskun. Alueen asukkaat joutuivat olemaan ilman sähköä yhden yön ajan. Seuraavana aamuna tiluksen omistajat, Hazel ja Greg Laughton, löysivät muuntajan maasta. He pitivät näkyä outona.

Maatilalliset tajusivat pian, että iso sonni oli kihnuttanut takamustaan tolppaa vasten ja aiheuttanut siten muuntajan putoamisen. Ron nimittäin saapui myös itse paikalle katelemaan. Tolppa on nyt rajattu sonnin poissa pitävällä aidalla, BBC uutisoi.

Our bull Ron would like to apologise to everyone in Chapelton and Strathaven for causing last nights power cut to over…

Publiée par Hazel Laughton sur Vendredi 8 mai 2020