Mad Max tekee paluun – uusi elokuva suunnitteilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2015 ilmestynyt Mad Max: Fury Road sai erittäin positiivisen vastaanoton niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Nyt elokuvasarjalle suunnitellaan jo viidettä osaa, tosin ilman sen nimikkohahmoa.

Kaikki neljä Mad Maxia ohjannut George Miller aikoo palata elokuvan maailmaan ainakin vielä yhdessä elokuvassa. Se kertoo Fury Roadissa Charlize Theronin esittämän Imperator Furiosan taustatarinan. Miller kertoo New York Times -lehden haastattelussa kirjoittaneensa kaikille hahmoille taustatarinat, vaikka Furiosan menneisyydestä ei paljastettu itse elokuvassa paljoakaan.

Charlize Theronia elokuvassa ei todennäköisesti nähdä, sillä hahmo olisi tulevassa elokuvassa liian nuori 44-vuotiaan tähden esitettäväksi. Huhujen mukaan rooliin olisi kaaivailtu Split-elokuvasta tunnettua Anya Taylor-Joyta. Sen sijaan Furiosa-projektissa ovat mukana ohjaaja Millerin lisäksi ainakin visuaalisella ilmeellään hämmästyttäneen Fury Roadin lavastaja Colin Gibson ja kuvaaja John Seale.