Miehet kopioivat vaimojensa meikkityylit ilman peiliä – hulvaton tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkaaminen saattaa tuntua välillä vievän miesten mielestä naisilta liikaakin aikaa. Meikin tekeminen voi vaikuttaa yksinkertaiselta sivusta katsojan silmin, mutta nyt eräät aviomiehet saivat huomata, että se ei olekaan niin yksinkertaista kuin miltä se voi näyttää.

Meikkaamisen taitaminen vaatii harjoitusta ja oikeiden tekniikoiden osaamista. Nyt kolme aviomiestä yrittivät loihtia omille kasvoilleen samanlaisen meikin, jonka he näkevät vaimojensa kasvoilla. 

Meikkaamisen aikana miehet saavat vaimoiltaan neuvoja, mutta he eivät enää saa katsoa vaimojensa kasvoja eivätkä edes näe itseään peilistä. Heillä on 30 minuuttia aikaa loihtia kasvoilleen meikki, ja on sanomattakin selvää, että lopputulokset ovat melko huvittavia.