Aurinkorasva olikin jotain aivan muuta – kuva naurattaa nyt verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vesillä kalastajien kannattaa suojautua auringon haitallisilta säteilyiltä aurinkorasvojen ja vaatteiden avulla, koska veden pinnan heijastaessa auringon säteitä palamisen riski kasvaa. Eräs mies laittoi kasvoilleen kuitenkin jotakin aivan muuta ystävän juksatessa häntä.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa ystävä on päättänyt juksata kaveriaan. Kalastamassa olleet miehet saivat hyvät naurut kun toinen heistä oli täyttänyt aurinkorasvatuubin valkoisella maalilla ja sai ystävän levittämään maalia kasvoilleen.

Mies piti hyvin pokkansa kun ystävä alkoi levittämään valkoista maalia kasvoilleen aurinkorasvapurkista. Hän huomasi kuitenkin nopeasti tuotteen tuoksusta ja tuntumasta, että valkoinen aine ei tainnutkaan olla aurinkorasvaa. Asia vahvistui viimeistään siinä vaiheessa kun videota kuvaava ystävä alkoi nauramaan.