Brooklyn Beckham ylistää tyttöystäväänsä – romanttiset yhteiskuvat julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David ja Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham seurusteli lähes koko teini-ikänsä näyttelijä Chloe Moretzin kanssa. Nuori pari kuitenkin erosi, minkä jälkeen nuori mies vaihtelikin naisia tiuhaan tahtiin. Nyt hän on kuitenkin asettunut aloilleen ja seurustellut jo pidemmän ajan vaalean kaunottaren kanssa.

Brooklyn Beckham on löytänyt rinnalleen itseään neljä vuotta vanhemman Nicola Peltzin, jota Beckham esitteleekin sosiaalisessa mediassa usein. Valokuvausta harrastava 21-vuotias Beckham kuvaa usein 25-vuotiasta Peltziä ja julkaisee upeita otoksia hellyttävien ylistyssanojen kera Instagramissa.

Brooklyn Beckham on kuvateksteissään luvannut olla tyttöystävänsä kanssa ikuisesti yhdessä. Tuoreimmat yhteiskuvat nuori pari on ottanut kauniilla nurmikentällä auringon laskun aikaan. Kuvatekstissä Beckham kuvailee Peltziä hänen kauniiksi enkelikseen.

View this post on Instagram

My beautiful angel ❤️

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

View this post on Instagram

My girl ❤️

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on