Karanteeni aiheutti Katie Pricelle paineita: ”Oli treenattava joka päivä”

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vararikkoon joutunut povipommi Katie Price on ollut viime aikoina median valokeilassa hänen parisuhteidensa ja raha-asioidensa vuoksi. Nyt nainen kertoi Instagram-kanavallaan kärsineensä sosiaalisen median tuomista paineista treenata joka päivä sosiaalisen eristäytymisen aikana.

Katie Price julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa urheilullisen näköisenä pyörän selässä. Kuvan yhteydessä nainen kertoi, että hän ruoski itseään henkisesti jo siitä jos hän söi yhden ylimääräisen keksin. Hän on kokenut etenkin karanteenin aikana pakonomaista tarvetta liikkua ja pitää itsensä hyvässä kunnossa.

Naisen mukaan yhteiskunta ja sosiaalinen media loivat hänelle erityisiä ulkonäköpaineita, minkä vuoksi hän koki, että hänen täytyi treenata jokaisena päivänä tai potea huonoa omaatuntoa siitä jos hän piti välipäivän. Nyt hän kuitenkin yrittää olla itselleen armollisempi ja muistaa, että kaikessa on kyse terveellisestä tasapainosta.

View this post on Instagram

💕 W E E K N I N E 💕⁣ ⁣ So real talk, at the beginning of lockdown I was loving all my at-home workouts and going for a run everyday, but with each week I’m finding that some days, it’s a little harder to stay motivated and stick to that routine.⁣ ⁣ I used to beat myself up if I ate that extra biscuit or if I didn’t work out every day… I’d feel like I failed. The pressures of society and social media to look a certain way and you know what? It really doesn’t matter. Life is all about balance.⁣ ⁣ I guess what I’m saying is, don’t put yourself down. None of us have ever been though anything like this and however you’re feeling right now, you’re not alone. ⁣ ⁣ Let’s all support each other 💗⁣ ⁣ #StrongerTogether #MondayMotivation #BeKind⁣

A post shared by Katie Price (@katieprice) on