Katy Perryn yllätyspaljastus: Orlando Bloomilla oma Lego-huone

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry on tehnyt jokseenkin yllättävän paljastuksen kihlatustaan, Hollywood-tähti Orlando Bloomista. Perryn mukaan Bloom rakastaa Lego-palikoilla puuhastelua.

– Meidän kodissamme on Lego-huone. Se oli ennen tv-huone ja nyt se on Lego-huone. Hän hankkii erittäin haastavia Legoja, kuten malliautoja, työstää niitä kaksi päivää ja laittaa ne esille seinälle, poptähti paljasti SiriusMX:n The Morning Mash Up -haastattelussa.

Perryn mukaan Bloom viettää toisinaan öitä juoden viskiä ja valmistaen Lego-rakennelmiaan. Näyttelijä harkitsee jopa rakentavansa kokonaisen auton palikoista. 43-vuotias Orlando Bloom voikin tulevaisuudessa olla leikkiseuraa kotonaan, sillä Katy Perry odottaa parhaillaan pariskunnan ensimmäistä yhteistä lasta.