Frendit-tähti Mathew Perry erosi – etsii nyt seuraa deittisovelluksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuuluisuudetkin tukeutuvat deittisovellusten apuun etsiessään seuraa, vaikka aivan tavallisten tallaajien joukossa Tinderissä heitä ei nähtäisikään. Nyt somen avulla treffiseuraa hakevien joukkoon on liittynyt Frendit-tähti Matthew Perry.

Perry erosi aikaisemmin tässä kuussa tyttöystävästään, kykyjenetsijänä työskentelevästä Molly Hurwitzista. Näyttelijä on sittemmin liittynyt erityisesti julkisuuden henkilöiden suosimaan Raya-deittisovellukseen johon pääsevät liittymään vain sinne kutsutut.

Us Magazine -lehden mukaan Perry ja Hurwitz alkoivat seurustelemaan viime vuoden lopussa. Näyttelijä on etsinyt Rayasta seuraa myös ennenkin, mutta hän poisti profiilinsa aloitettuaan suhteen hänen kanssaan. Matthew Perry näytteli suositussa Frendit-komediasarjassa Chandler Bingiä, minkä lisäksi hänet on nähty muun muassa Ally McBeal ja Studio 60 -sarjoissa.