Khloe Kardashian lyttäsi raskaushuhut: ”Tämän vuoksi vihaan somea”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashianilla on kaksivuotias True-tytär yhdessä hänen entisen poikaystävänsä koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa. Hetki sitten naisen asuvalinta sai aikaan spekulaatiota siitä olisiko Kardashian jälleen raskaana. Hän on kuitenkin nyt vakuuttanut, että hän ei odota toista lasta.

Khloe Kardashianin ympärillä alkoi liikkua huhuja raskaudesta sen jälkeen kun nainen oli pukeutunut isoon kaapumaiseen yläosaan. Nainen sai osakseen julmiakin kommentteja kun ihmiset arvuuttelivat lapsen isää. Kardashian kielsi raskaushuhut Instagramissa ja kertoi, että häntä etoo se miten julmia täysin tuntemattomat ihmiset osaavat olla.

Khloe Kardashian kertoi Life & Style -sivuston mukaan välttelevänsä nykyään erilaisia sosiaalisen median sovelluksia juuri siitä syystä, että ihmiset osaavat olla niin julmia toisilleen. Kardashiania ihmetyttää se miten oksettavia ja ilkeitä kommentteja hänelle on kirjoitettu pelkän raskaushuhun vuoksi. Nainen myös muistuttaa ihmisiä siitä, että vaikka huhu olisikin ollut totta se ei silti oikeuttaisi julmia kommentteja, koska kyse on hänen elämästään.