Viraalivideo saa haukkomaan henkeä – lapsi keinui hurjasti parvekkeella

Ohhoh! · Tim Isokivi

Koronarajoitukset ovat joissain Euroopan maissa niin tiukat, etteivät lapset ole päässeet juurikaan leikkimään ulkona. Nyt sosiaalisessa mediassa on jakanut mielipiteitä video vaarallisen näköisistä keinuleikeistä.

Reddit-sivustolla levinneellä videolla nähdään kotitekoisessa kiikussa kerrostalon parvekkeella keinuva lapsi. Hän saa vauhtia isäksi epäillyltä henkilöltä. Mikäli lapsi olisi pudonnut, olisi tilanne todennäköisesti muuttunut hengenvaaralliseksi.

Reddit-käyttäjät kuvailivat muun muassa tuntevansa vatsassaan samanlaista vääntöä kuin vuoristoradassa pelkästään katsoessaan videota. Videon uskotaan olevan kuvattu Espanjassa. Koronavirustartuntoja on ollut maassa runsaasti, minkä vuoksi Espanjassa otettiin käyttöön ulkonaliikkumiskielto taudin rajoittamiseksi.

Just because you cannot go to the park does not mean you can risk your childs life… from insaneparents