Bruce Dickinsonin ex-vaimo Paddy Bowden löytyi kuolleena kotoaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Iron Maiden -yhtyeen keulahahmo ja laulaja Bruce Dickinsonin pitkäaikainen kumppani ja kolmen lapsen äiti Paddy Bowden on löydetty kuolleena Lontoon Chiswickin kodista. Kuolema on ollut onnettomuus, jonka yksityiskohtia ei ole kerrottu julkisuuteen.

Bruce Dickinson on vahvistanut kolmen lapsensa, Austinin, Griffinin ja Kian äidin Paddy Bowdenin menehtyneen. Pariskunta erosi vuonna 2018, lähes 29 avioliitto vuoden jälkeen. Perhe on murtunut suru-uutisesta.

The Sun kertoo, että 61-vuotias Bruce Dickinson asuu nykyään Pariisissa yhdessä 15 vuotta nuoremman fitness-ohjaajan kanssa. Hän joutui maksamaan suuren summan avioerossa ex-vaimo Paddylleen, joka jäi asumaan pariskunnan omistamaan taloon. Sieltä hänet myös löydettiin.