Dumppasiko Sofia Richie Scott Disickin? Hämmentävä muutto-operaatio paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Scott Disick haki äsken apua vanhempiensa menetyksestä johtuviin traumoihin. Kuntoutusjakso loppui lyhyeen, kun klinikalta vuodettiin mediaan Disickin valokuva.

Huhut ovat epäilleet Scott Disickin ja hänen tyttöystävänsä Sofia Richien välien tulehtuneen koronaviruskaranteenin aikana. Pari on viettänyt tiiviisti aikaa yhdessä ulkomaailmasta eristyksissä. Nyt Sofia on muuttanut merenrantataloon.

TMZ kertoo, että talon omistaa mies, jonka henkilöllisyyttä ei ole tiedossa. Sofian on jopa kerrottu tapailleen merenrantahuvilan omistajan kanssa. Scott Disickin ja Sofia Richien yhteiselo on ollut juorujen sävyttämä sen alusta saakka, ja tämä kevät on kiihdyttänyt myllyä entisestään.

View this post on Instagram

6ft

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on