Jen Selterin pakarat kilpailivat huomiosta auringonlaskun kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

View this post on Instagram

Lets escape and watch the sunset together …. 6 ft apart 💕

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Miljoonien miesten päiväuni nähdään nyt esittelemässä miljoonien ihailemia timmejä fitness-pakaroitaan, jotka kilpailevat huomiosta auringonlaskun kanssa. Samalla Jen muistutti, että myös auringonlaskuja tulisi ihastella puolentoista metrin turvavälin kanssa.

View this post on Instagram

Sooo is summer canceled?! 🤦🏻‍♀️

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.