Julianne Hough jakoi kuumia bikinikuvia – keväisissä tunnelmissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja televisiotähti Julianne Hough tunnetaan erityisesti Tanssii tähtien kanssa -sarjan amerikkalaisversion juontajana. Taannoin hän paljasti viettävänsä sosiaalista eristäytymistä ilman aviomiestään Brooks Laichia, mutta kiisti liiton olevan vaikeuksissa.

Hiljattain keväistä uutta hiustyyliään esitellyt Hough on nyt jakanut Instagramissa niin ikään vuodenaikaan sopivia uimapukukuvia. Wome’s Health -lehteä varten kuvatuissa otoksissa hän poseeraa näyttävästi keltaisissa bikineissä.

Tähti lehdessä myös sairastamastaan edometrioosista, eli kohdun limakalvon sirottumataudista. 31-vuotiaan Julianne Houghin mukaan tauti on pysynyt kurissa hänen terveiden elämäntapojensa ansiosta.

View this post on Instagram

Sunday sunshine ☀️

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on