Mies puki päälle 10 paitaa ennätysjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkisuutta ja näkyvyyttä voi saada itselleen nykyään monella tavalla, jos ei muuten niin ainakin hetkeksi. Joillekin ihmisille se onnistuu rikkomalla mitä erikoisempia ennätyksiä.

Yhdysvaltojen Idahossa asuva David Rush on kunnostautunut elämänsä aikana todellisena ennätystehtailijana. Nyt hän on rikkonut jälleen yhden ennätyksen pukemalla 10 t-paitaa päälleen vain 15,61 sekunnissa. Guinnessin ennätystenkirjan edustaja totesi t-paitojen pukemisen tapahtuneen ennätysajassa.

Rush jäi tosin hieman jälkeen omasta tavoitteestaan joka oli tasan 15 sekuntia tai alle. Aivan pelkäksi omaksi ilokseen mies ei ennätyksiä riko. Hän on suoriutunut yli 100 ennätyksen murskaamisesta saadakseen lisää näkyvyyttä luonnontieteiden ja insinöörityön aloille.