Jennifer Lopez herutuskuvissa kuntosalilla – kuin fitness-kaunotar

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin supertähti Jennifer Lopez täytti hetki sitten 50 vuotta. Lopez on yksi niistä julkisuuden valokeilassa paistattelevista kaunottarista, jotka eivät tunnu vanhenevan lainkaan. Nyt tähti esitteli kuntosalilla ottamillaan kuvilla miten hän huolehtii kehostaan treenaamalla.

Suuri syy hyvien geenien lisäksi Jennifer Lopezin upeaan ulkonäköön on hyvin kurinalainen elämä, jota Lopez elää. Hän on muistanut koronaviruksen aiheuttaman karanteeninkin aikana kuntoilla säännöllisesti pitääkseen itsensä hyvässä kunnossa ja valmiina paljastaviin esiintymisasuihinsa.

Jennifer Lopez julkaisi itsestään kaksi näyttävää kuvaa, jotka tähti oli ottanut kuntoilun yhteydessä. Kuvissa naisen lihaksikas vartalo pääsee oikeuksiinsa. ”Jos se ei haasta sinua, se ei muuta sinua”, Lopez kirjoittaa kuvatekstissään antaen samalla ymmärtää, että hän treenaa mahdollisimman suurilla vastuksilla kehittääkseen itseään.