Kaivurikuski esitteli taitojaan – lastasi lasten lelukuormurit oikealla kaivinkoneella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla päästään todistamaan todellista hyvän mielen tilannetta. Siinä rakennustyöntekijä osallistuu hetkeksi lasten leikkiin hauskalla tavalla. Twitterissä levinneellä videolla kaksi lasta seisoo leluineen tien reunassa valtavan kaivinkoneen ajaessa lähellä.

Kaivuri pysähtyy lasten lähelle täyttääkseen heidän pienet työkoneet hiekalla. Videolla tulevat ilmi myös kaivurin operoijan huikeat kyvyt työssään. Vaikka kaivurin kauha on kooltaan valtava leluihin verrattuna, osaa hän täyttää ne hiekalla erittäin tarkasti. Lasten innolla ei ole rajoja leikkihetken saadessa taatusti yllättävän ja ainutlaatuisen käänteen.

https://twitter.com/Thund3rB0lt/status/1262234466702901252