Kauhuelokuvatähti Hagen Mills yritti ampua exänsä – ampui sitten itsensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijä Hagen Mills on ampunut itsensä 29-vuotiaana. Hän yritti ampua aiemmin myös ex-tyttöystävänsä ja neljävuotiaan lapsensa äidin Erica Pricen. Price selvisi hengissä.

Hagen Mills pidätettiin maaliskuun 30. päivä raiskauksesta, sodomiasta, kidnappauksesta ja metamfetamiinin hallussapidosta. Hän vapautui 6. toukokuuta maksettuaan takuusumman. Mills meni tiistaina 19. toukokuuta Erica Pricen kotiin aseen kanssa.

Mills otti talossa olleen Erica Pricen äidin sekä oman neljävuotiaan Mila-tyttärensä vangiksi. Kun Price saapui kotiin, alkoi Hagen Mills ampua naista. Hän osui Pricea käteen ja rintaan. Sen jälkeen Hagen Mills ampui itsensä.

Erica Price haavoittui, mutta onnistui hakemaan apua. Hänet toimitettiin sairaalaan ja naisen tila on vakaa. Lapsi tai isoäiti eivät vahingoittuneet. Mills esiintyi muun muassa Baskets-nimisessä televisiosarjassa sekä tulevassa Star Light -kauhuelokuvassa, Daily Mail uutisoi.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208863960095206&set=pb.1200510081.-2207520000..&type=3&theater