Meksikossa satoi koronaviruksen muotoisia jättirakeita: ”Jumala käskee pysymään kotona”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meksikon Nuevo Leonissa on satanut jättikokoisia rakeita. Sattumalta rakeet ovat muodoltaan samanlaisia kuin maailmalla pandemian aiheuttanut koronavirus mikroskoopilla katsottuna. Raekuurosta on julkaistu kuvia Facebookiin.

Viime viikonloppuna koettu raekuuro sai Citricolan alueen asukkaat järkyttymään. Ihmiset ovat kommentoineet, että Jumala käski kansalaisia pysymään sisätiloissa ja noudattamaan koronaviruspandemian aiheuttamia rajoituksia. Golfpallon kokoiset rakeet tekivät varmasti ikävää jälkeä.

Rakeita syntyy, kun alijäähtyneet pilvipisarat takertuvat kiinteään pintaan, tyypillisesti pölyhiukkaseen, suolakiteeseen tai jo muodostuneen pikku jääkiteeseen. Vesipisarat kertyvät ytimien ympärille huurteeksi.

#viral Sorprende la caída de granizo en forma de “Coronavirus” en Montemorelos, Nuevo León.Habitantes de la región…

Publiée par Backyard Anahuac Eventos sur Samedi 16 mai 2020