Emily Ratajkowski esitteli suloisen lemmikkinsä – paljaat pakarat varastivat huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski on yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Kaunotar esittelee avujaan sosiaalisessa mediassa lähes päivittäin. Nyt nainen päätti poseerata koiransa kanssa.

Emily Ratajkowski on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa Colombo-nimisen lemmikkinsä kanssa. Kuvassa malli makoilee rennosti sängyllä yllään vain pienet mustat bikinit. Suloinen lemmikkikään ei onnistu varastamaan huomiota naisen paljaalta vartalolta.

Koira näyttäisi tarkkailevan omistajansa takapuolta kuvassa, mikä näyttää huvittaneen monia. Tämä ei olekaan mikään ihme, koska katsojan huomio kiinnittyykin väistämättä Emily Ratajkowskin pakaroihin kun malli taivuttaa selkä kaarella takapuoltaan ylemmäs irti sängystä.

View this post on Instagram

Colombo’s nickname is Bo-doe-bo FYI

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on