Lisa Rinna sai lapsensa häpeämään tanssivideollaan – kunnes lapset tanssivat perässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Lisa Rinna on monille tunnettu kasvo aikoinaan hyvin suositusta Melrose Place -ohjelmasta, minkä lisäksi Rinna on tähdittänyt Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjaa jo vuosien ajan. Viime aikoina 56-vuotias Lisa Rinna on ihastuttanut fanejaan hauskoilla tanssivideoillaan, joita hän on julkaissut omalle Instagram-kanavalleen.

Tähden seuraajat ovat pitäneet naisen julkaisemia tanssivideoita huvittavina, mutta Lisa Rinnan tyttäriä, Ameliaa ja Delilahia, videot eivät ole onnistuneet huvittamaan. Tyttäret ovat kommentoineet äitinsä videoita kertomalla, että he ovat miettineet miltä normaalin äidin kanssa eläminen voisi tuntua. ”Okei nyt en tule enää koskaan kotiin”, Amelia-tytär kirjoitti videoon, jossa Lisa Rinna tanssii kahden tamburiinin kanssa.

Nyt Lisa Rinna sai kuitenkin ilokseen jakaa myös tyttärestään Ameliasta kuvaamansa videon, jossa tytär onkin päätynyt ottamaan osaa hauskaan tamburiinitanssiin. Videolla tytär näyttää antaneen periksi äitinsä hassuttelulle ja tanssii saman kappaleen tahdissa kuin äitikin omalla videollaan. 18-vuotias Amelia myös matkii Lisa Rinnan näyttämiä liikkeitä ja läpsyttelee itseään takapuolelle tamburiinilla.