90 Päivää morsiamena -tähti vapautui vankilasta – aikoo jatkaa huumekauppiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintynyt Jorge Nava on vapautunut vankilasta. Mies joutui 2,5 vuodeksi vankilaan huumausainerikoksesta. Poliisit löysivät häneltä lähes 150 kiloa kannabista.

Kyseessä oli kannabiskauppaan toimitettavana ollut erä. Marihuanan viihdekäyttö ei ole sallittua Arizonassa, joten mies joutui erän kuljettamisesta vankilaan. Hän selvittää parhaillaan, saako rikoksesta tuomittu myydä edes lääkekäyttöön tarkoitettua kannabista Arizonassa. Yksi vaihtoehto olisi muuttaa Kaliforniaan, jossa myös viihdekäyttö on sallittua, YMZ uutisoi.

Jorge Nava nousi kuuluisuuteen mentyään naimisiin Anfisa-nimisen naisen kanssa televisiokameroiden edessä. Anfisa jätti Jorgen miehen kärsittyään tuomiotaan vankilassa. Jorge päätti muuttaa koko elämänsä suunnan ja laihtui vankeusaikana yhteensä 60 kiloa uudenlaisen elämäntyylin avulla. Anfisa puolestaan on löytänyt uuden miehen rinnalleen ja kilpailee kehonrakentajana.