Tämäkö uimapuku? Blac Chynan asu ei jättänyt juuri arvailun varaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Glamourmalli Blac Chyna nousi kuuluisuuteen seurusteltuaan Kardashianien klaaniin kuuluvan Robin kanssa. He esiintyivät omassa televisio-ohjelmassa ja saivat myös yhteisen lapsen. Pariskunta erosi hyvin julkisesti ja käsitteli kaikki suhteensa likapyykit oikeudessa.

Blac Chyna on saanut haalittua itselleen suuren joukon seuraajia sosiaaliseen mediaan. Kurvikas nainen julkaiseekin usein hyvin näyttäviä kuvia hänen Instagram-kanavalleen. Nyt nainen esitteli vartaloaan hopeisessa uima-asussa, joka jätti hyvin vähän arvailujen varaan.

Ulkona uima-altaan edustalla napatuissa kuvissa nainen poseeraa kimaltelevassa uima-asussa, jossa on hyvin vähän kangasta. Uimapuvun haaroväliin on jätetty todella kapea kangaskaistale, minkä vuoksi onkin selvää, että ennen tällaiseen asuun pukeutumista naisen on täytynyt siistiä hyvin tarkasti intiimialueensa ihokarvoista.

View this post on Instagram

Seen her

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on