Gigi Hadid naureskeli kauneusleikkaushuhuille: ”Olin jo raskaana muotiviikoilla”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 25-vuotias Gigi Hadid odottaa 27-vuotiaan poptähden Zayn Malikin kanssa esikoistaan. Alkuvuonna Hadidin kuitenkin huhuttiin ottaneen kasvoihinsa täyteaineita ja käyneen kauneusleikkauksissa, mikä huvittaa raskaana olevaa kaunotarta.

Gigi Hadid on kumonnut väitteet siitä, että hän olisi koskaan ottanut kasvoihinsa mitään täyteaineita. Life & Style -sivuston mukaan tähti kommentoi hänen kasvojensa olevan luonnollisesti malliltaan niin pyöreät, että moni epäilee naisen hankkineen Botoxia.

Väitteet saivat kunnolla tuulta purjeisiinsa muotiviikkojen aikaan, jolloin Hadidin kasvot olivat hieman turvoksissa. Nyt tähti on paljastanut, että kasvojen pöhötys oli kuitenkin johtunut vain siitä, että nainen oli muotiviikkojen aikaan Chanelin ja Miu Miu -merkin näytöslavoilla kävellessään jo raskaana kolmannella kuulla.