Justin Jedlica on maailman ainoa ihmis-Ken – viettää karanteenia alastomana sängyssään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodissa asuva Justin Jedlica viihtyy Hollywoodin pintaliitobileissä ja seurapiireissä. Hän on tehnyt muovisesta olemuksestaan bisneksen, sillä mies on ryhtynyt suunnittelemaan keinotekoisia silikonilihaksia myös itse.

Hän on virallisesti nyt maailman ainoa ihmis-Ken, kun hivenen Hollywoodin versiota tunnetumpi brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves päätti korjauttaa sukupuolensa naiseksi. Justin Jedlica joutuu viettämään karanteenia tavallisten kuolevaisten tapaan koronaviruspandemian vuoksi.

Hän kertoo viettävänsä sen alasti sängyssään. Tästä todisteena silikonilihaksilla mies esittelee vartaloaan Instagramissa. Hän on käyttänyt elämänsä aikana noin puoli miljoonaa dollaria kauneusleikkauksiin.