Nainen suuttui Taco Bellin työntekijöille – kosti ulostehyökkäyksellä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi etsii Yhdysvaltojen Georgian osavaltiossa kakkakoston tehnyttä naista. Nainen oli kaatanut pullollisen ulostetta ja virtsaa Augustan kaupungissa sijaitsevan Taco Bellin noutoluukusta sisään.

The Smoking Gunin mukaan nainen oli joutunut sanaharkkaan pikaravintolan työntekijöiden kanssa illalla kello 23:30. Hän istui auton takapenkillä. Riita äityi lopulta siihen, että nainen ruiskutti autossa olleen pullon sisällön luukusta sisään ja heitti lopulta sen kokonaan ravintolan puolelle.

Ravintola jouduttiin sulkemaan kahdeksi tunniksi puhdistustoimenpiteiden vuoksi. Poliisi etsii kuvan naista ja Etelä-Carolinan rekisterikilvillä varustettua hopeista henkilöautoa. Kukaan ei tiedä, miksi autossa oli pullo täynnä virtsaa ja ulostetta.

Poliisi